get('tag_id');$tag_id = '';if ($tag_id != NULL) { $tag = $tag_id . ''; echo ' id="' . $tag . '"'; }?> &$item) : $class = ''; if ($item->flink == "") { $item->flink = "javascript:;"; } if (in_array($item->id, $path)) { $class .= ' s5_mobile_sidebar_active'; } if (!empty($class) && count($path)==1) { $class = ' class="'.trim($class) .'"'; } if ($item->level==1) { if ($item->deeper) { echo "

".$item->title."

"; echo "
"; } else { echo "

".$item->title."

"; continue; } } else { echo '
  • '; } // Render the menu item switch ($item->type) : case 'separator': case 'url': case 'component': if (!$item->deeper || $item->level > 1) { $sidebar_file = dirname(__FILE__) . '/sidebar_' . $item->type . '.php'; require $sidebar_file; } break; default: if (!$item->deeper || $item->level > 1) { $sidebar_url = dirname(__FILE__) . '/sidebar_url.php'; require $sidebar_url; } break; endswitch; // The next item is deeper. if ($item->deeper) { echo '
      '; } // The next item is shallower. elseif ($item->shallower) { echo ''; echo str_repeat('
    ', $item->level_diff); } // The next item is on the same level. else { echo '
  • '; } if (@$list[$i+1]->level==1 || !@$list[$i+1]->level) { echo '
    '; }endforeach;?>
    BLOG

    Mobil Yıllık Plan Uygulaması - Din Kültürü ve Ahlak BilgisiGeliştiricileri arasında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni meslektaşımız Osman KARAKAYA'nın da bulunduğu ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Temel Dini Bilgiler, Peygamberimizin Hayatı, Kur’an-ı Kerim ve Arapça gibi alanımızla ilgili derslerin de yer aldığı İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyesinde birçok dersin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ünitelendirilmiş yıllık planlarını içeren pratik kullanımlı Android, IOS ve HUAWEI işletim sistemleri için mobil yıllık plan uygulaması öğretmenlere büyük kolaylık sağlıyor.

     

    Mobil uygulama öğretmenlerin sınıf defterlerine işlemiş oldukları derslerin kazanımlarını düzenli olarak yazabilmelerini sağlamaktadır. Mobil uygulamada yer verile 214 yıllık plan excel olarak uygulama içinden de indirilebilmektedir. Böylece uygulamada kullanılan plan ile okul müdürünün onayına sunulan planın birebir aynı plan olması sağlanmıştır. Uygulamada; işlenen dersin kazanımına, kazanım açıklamasına, dersin konusuna ve anahtar kavramlara ulaşılabilmektedir. En son görüntülenen ders ve hafta hafızada tutulmaktadır. Notların kaydedilebileceği not yazma alanı bulunmaktadır. Plan ayrıntılarına erişmek için alt bölümdeki düğmeler kullanılır. Sağ ve sol ok yönündeki düğmelerle haftalar arasında geçiş yapılabilir. Kolay erişim için arayüz sade tasarlanmıştır.
    Uygulama ilk yüklendiğinde ayar ekranı otomatik olarak açılıp plan verileri otomatik olarak alınmaktadır ve işlenmektedir. Veriler alınırken işlemin tamamlanması için beklenmelidir. Veriler alındıktan sonra girilen dersler ve sınıf seviyeleri seçilip kaydedilmelidir. Bu ayarın bir kez yapılması yeterlidir ancak istenirse yeni dersler eklenebilir veya silinebilir. Planlarda güncelleme yapıldığı durumlarda uygulamayı güncelleme ihtiyacı olmadan uygulamada yer alan “veriyi güncelle” bölümünden verinin güncellenmesi yeterli olmaktadır. 

     

     4,5,6,7,8 Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Peygamberimizin Hayatı, Kur'an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler (İslam-1) ve Temel Dini Bilgiler (İslam-2) derslerine ait yıllık planları iki sayfaya yazdılabilir özellikteki düzenlenmiş excel formatını sitemizin yıllık planlar bölümünden veya bu sayfadan indirebilirsiniz.

    9,10,11,12. sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Peygamberimizin Hayatı, Kur'an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler (İslam-1) ve Temel Dini Bilgiler (İslam-2) derslerine ait yıllık planları iki sayfaya yazdılabilir özellikteki düzenlenmiş excel formatını sitemizin yıllık planlar bölümünden veya bu sayfadan indirebilirsiniz.

     

    Uygulama için  Telegram destek grubu:  t.me/planliogretmenim

    Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=net.osmankarakaya.planliogretmenim

    App Store ( IOS-Apple) https://apps.apple.com/tr/app/y%C4%B1ll%C4%B1k-plan-t%C3%BCm-dersler/id1524166961?l=tr

    HUAWEI AppGallery: http://meb.ai/JYWren 

    Tüm Planlar için (Excel) http://osmankarakaya.net/index.php/indir/tum-dersler-yillik-planlar

    Uygulamada Yıllık Planları Yer Alan Dersler

    Arapça, Beden Eğitimi, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım, Biyoloji, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Felsefe, Fen Bilimleri, Fizik, Görsel Sanatlar, Hayat Bilgisi, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Hayatı, İngilizce, İnsan Hakları, Kimya, Kur'an-ı Kerim, Matematik, Müzik, Oyun ve Fizikî Etkinlikler, Sosyal Bilgiler, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Tarih, Teknoloji ve Tasarım, Temel Dini Bilgiler (İslam1-2), Trafik Güvenliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe, Yurttaşlık ve Demokrasi.

    Dinkulturu.Org kalitesinde Kaynak Kitaplar

    Mevlüt KESMAN kordinatörlüğündeki Dinkulturu.org'un profesyonel yazar kadrosu tarafından kaleme alınan bu kitabın Örnek PDF'sini ve tanıtım kitapçığını indirebilir bütün detaylı özelliklerini inceleyebilirsiniz.
    Mevlüt KESMAN kordinatörlüğündeki Dinkulturu.org'un profesyonel yazar kadrosu tarafından kaleme alınan bu kitabın Örnek PDF'sini ve tanıtım kitapçığını indirebilir bütün detaylı özelliklerini inceleyebilirsiniz.
    Mevlüt KESMAN kordinatörlüğündeki Dinkulturu.org'un profesyonel yazar kadrosu tarafından kaleme alınan bu kitabın Örnek PDF'sini ve tanıtım kitapçığını indirebilir bütün detaylı özelliklerini inceleyebilirsiniz.

    8.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soru Bankası LGS Hazırlık

    Yeni eklenen materyallerden zamanında haberdar olmak için Telegram Kanalımıza katılabilirsiniz. Kanala Katıl